Wat doe ik
Wie ben ik
Wat kan ik
Wat schrijf ik
Contact
06 12 89 91 81

Zien klanten snel welk probleem je voor ze oplost op je website? Of waar je ze mee kunt helpen? En spreek je de taal van jouw doelgroep?

Goede teksten zijn de basis van je marketing.

Daarmee trek je nieuwe klanten aan en vergroot je bereik. Klanten willen snel zien waar het om gaat en haken af bij saaie en vage teksten.

Vind je jouw teksten ijzersterk en ben je nieuwsgierig naar een objectieve blik? Wil je jouw teksten een opfrisbeurt geven en weet je niet goed waar je moet beginnen? Of ben je op dit moment teksten voor je (nieuwe) website aan het schrijven?

DAN HEB IK EEN WAARDEVOL AANBOD VOOR JE: EEN GRATIS 30 MINUTEN SESSIE ‘Hoe is het met de teksten op je website?’

In deze sessie kijk ik vanuit mijn expertise 30 minuten (via skype, facetime of een telefoongesprek) met je naar jouw teksten. En vertel ik je wat mij opvalt en geef ik je tips, die je direct kunt toepassen op je teksten.

Dat kost jou helemaal niets. Maar zo'n sessie is niet voor iedereen.

Deze sessie is specifiek voor ondernemers die willen investeren in hun bedrijf. En willen weten hoe goede teksten daar bij helpen.  

Ben jij dat?

Stuur me dan een e-mail: marloes@puurschrijven.com en ik neem contact met je op.

O ja, nog 1 ding; is dit ook interessant voor vrienden in je netwerk? Delen mag!
Deel:

Bekijk andere blogs