Wat doe ik
Wie ben ik
Wat kan ik
Wat schrijf ik
Contact
06 12 89 91 81


Marloes Wesselink

Marloes Wesselink

— tekstdirigent

Ik ben nieuwsgierig, enthousiast, heb lef en stel doortastende vragen om de beste verhalen uit mensen te halen. Schrijven is voor mij als pianospelen. Ik leg mijn vingers op het toetsenbord en de rest gaat vanzelf. Ik hou van eerlijk, duidelijk en kraakhelder, het is wat het is. Dat zit er al van jongs af aan in. Ik vond niets leuker dan opstellen schrijven.

Aantrekkelijk en begrijpelijk

Het is mijn missie dat klanten jou vinden en lezen, omdat jij precies dát hebt wat ze nodig hebben. Klanten hebben weinig tijd om te lezen en haken af op lange en saaie teksten. Ik zorg ervoor dat jouw boodschap aantrekkelijk, begrijpelijk en to the point is.

Iets anders over mij?

Ik hou ontzettend van alleen reizen zonder plan. Om op pad te gaan met alleen een ticket en een rugzak. En me onderweg te laten verrassen en inspireren door wat ik zie en tegenkom. Overal vind ik wel ergens een bed en iets te eten.