Wat doe ik
Wie ben ik
Wat kan ik
Wat schrijf ik
Contact
06 12 89 91 81

Over de opdrachtgever                      

Onetomarket is een specialist in online marketing. Zij helpen je om het maximale resultaat te halen uit je marketing budget. En zorgen ervoor dat geen enkele online kans meer aan jou voorbij gaat.

Over de opdracht

Voor Onetomarket schreef ik de tekst voor hun nieuwe landingspagina voor een van hun specialiteiten: online recruitment. De huidige tekst was lang en niet kernachtig. In gesprekken met hun klanten kunnen ze goed vertellen en uitleggen wat ze doen. Ze wilden dat bezoekers van hun website dit net zo makkelijk kunnen zien.

Over de doelgroep

Herkenbare en duidelijke teksten voor HR-Business Partners, Recruiters en medewerkers. Die op zoek zijn naar geschikte kandidaten voor hun (moeilijk in te vullen) vacatures. Dat was mijn uitgangspunt voor het schrijven van de nieuwe tekst voor hun landingspagina. Wat is online recruitment en hoe werkt het?

In de huidige arbeidsmarkt is het steeds lastiger om geschikte kandidaten te vinden. Met de inzet van online kun je zelf als bedrijf de juiste kandidaten aantrekken en vinden. Oh ja, hoe dan? Dat lees je nu kort en bondig op hun landingspagina.
Deel:

Bekijk andere cases

website geschreven. Ze wilden aantrekkelijke en vlotte teksten voor hun kandidaten en opdrachtgevers. Welke informatie hebben hun ontvangers nodig en wat willen ze weten? Daarnaast heb ik in dezelfde stijl ook bestaande content herschreven, zoals teksten voor uitnodigingen, persbericht, offerte, voorwaarden en het jaarverslag.

Over de doelgroep

Kandidaten en opdrachtgevers willen snel zien wat P&O Partner voor ze kan doen. Herkenbare en heldere teksten was mijn belangrijkste doel bij het schrijven van de teksten. Op zoek naar een nieuwe (interim)baan of een nieuwe HR-collega?? Dan is het fijn dat je precies weet hoe P&O Partner je hierbij kan helpen.

P&O Partner