Wat doe ik
Wie ben ik
Wat kan ik
Wat schrijf ik
Contact
06 12 89 91 81

Voor de hoognodige boodschappen wacht ik op mijn beurt bij de kassa (er zijn geen zelfscanners) op veilige afstand. Drie verschillende gangpaden komen uit bij dezelfde kassa. Een andere persoon komt uit een van de andere gangpaden en observeert hoe hij nou het best kan aansluiten in de rij bij de kassa met gepaste afstand. Door de daarop volgende bewegingen schiet ik in de lach.

Herkenning
Ik lach de persoon niet uit, zeker niet! Ik herken namelijk volledig het anders bewegen dat ik nu zelf ook doe. Met haast breakdance-achtige moves, omdat we allemaal op zoek zijn in de nieuwe situatie hoe we goed de gepaste afstand kunnen houden.

Verbinding
De ander schiet zelf ook in de lach; de herkenning, het zoekende, het onhandige gevoel. Dit geeft direct verbinding en is fijn om te voelen!

Nu ik het opschrijf moet ik weer lachen. En ook dat moeten we blijven doen in deze heftige tijd.

#Staysafe lieve mensen!

#houdafstand #socialdistancing #samensterk #staysafe #blijfbinnen #corona
Deel:

Bekijk andere blogs

donaties helpen!

Wat kan je van mij verwachten?

100% inzet! En af en toe, vast een vermakelijke, update over mijn voorbereidingen, zoektocht naar een shorty wetsuit, (#durftevragen, heb je een tip of heb je er een te leen, graag!), vorderingen, snelheidsrecords en wat ik zoal tegenkom in open wateren.

Dank je wel voor je steun!!

Wil je zelf ook meedoen? Leuk, meld je hier aan!

2 minuten