Wat doe ik
Wie ben ik
Wat kan ik
Wat schrijf ik
Contact
06 12 89 91 81

Yes, ik ben het aan het doen, ik ben onderweg als tekstdirigent! Na een jaar blik ik terug en kijk ik vooruit. Gewoon midden in het jaar, zonder oliebollen ?

Uiteenlopende opdrachten

Ik doe leuke en uiteenlopende opdrachten. Zo heb ik onder andere webteksten en blogs geschreven voor verschillende opdrachtgevers, schreef de basisteksten voor een publiekscampagne die binnenkort van start gaat voor www.volgjezorg.nl, schreef de pitch voor Financial Care, een startende coöperatie in de zorg en redigeerde een boek over de geschiedenis van een familiebedrijf. Ik gaf ondernemers tips en adviezen over de teksten van hun website. Maakte vlogs, wat nogal uit mijn comfortzone stappen is en lanceerde mijn website www.puurschrijven.com.

Ik krijg waardevolle feedback van klanten en leuke reacties, zoals: ‘Marloes brengt een dosis positieve energie mee. Met haar kritische blik en vlotte pen heeft zij onze teksten sterker gemaakt. Ze heeft ervoor gezorgd dat wij in onze communicatie uitstralen wie wij ook echt zijn.’

Mijn eigen blogs

Daarnaast schrijf en deel ik ook graag mijn eigen blogs ter inspiratie. Mijn artikel over depressie en antidepressiva stuurde ik naar een paar tijdschriften en werd in mei jl. geplaatst in Margriet. Sindsdien voel ik een grote motivatie om het nog steeds grote taboe en de schaamte erover te helpen doorbreken en verminderen. En er meer openheid en begrip voor te krijgen.

Taboes doorbreken

Zo viel mijn oog op het online platform voor de 40+ vrouw van Isa Hoes en Medina Schuurman op www.isamedina.com. Zij doorbreken ook graag taboes. Binnenkort start ik hier met een nieuwe rubriek. Ik deel mijn verhaal en nodig vrouwen uit om ook hun verhalen te delen. Dat we het er gewoon over kunnen hebben met elkaar en we onze psychische kwetsbaarheid op een luchtige manier bespreekbaar maken. Zin in!!

Verwonderen en slikken

Ik verwonder me over deuren en nieuwe werelden die voor me opengaan door puur te schrijven en mijn gevoel te volgen. Voel oprecht contact in netwerkgesprekken en met klanten waar ik voor werk. Het klinkt zo simpel en dat is het niet. Bij alles wat ik doe, voel ik naast mijn energie en enthousiasme, ook de teleurstellingen en tegenslagen. Die me dan even uit mijn kracht halen en pijn doen. Om daarna weer op te krabbelen en verder te gaan.

En als ik vooruitkijk:

 √ Wil ik gaan samenwerken met een andere tekstschrijver. Om verder uit te breiden, te sparren, uit te wisselen en versterken. Samen kan je meer. #durftevragen: ken je iemand in je netwerk die interesse heeft? Leuk, ik hoor het graag van je!

√ Ga ik verder met het op- en uitbouwen van mijn netwerk, om te kunnen doen wat ik het allerliefste doe: het schrijven en redigeren van begrijpelijke- en ontvangersgerichte teksten.

√ Ga ik op zoek naar klanten, die ik voor langere tijd kan helpen met het schrijven van hun communicatieboodschappen.

√ Wil ik als ambassadeur aan de slag voor Samen Sterk zonder Stigma. Om artikelen te schrijven en ook lezingen te gaan geven over psychische kwetsbaarheid voor meer openheid en begrip.

√ Blijf ik mijn eigen blogs schrijven en delen.

Hallo nieuw ondernemersjaar, let’s go on!

 




Deel:

Bekijk andere blogs