Wat doe ik
Wie ben ik
Wat kan ik
Wat schrijf ik
Contact
06 12 89 91 81

Ik voel me gespannen. Op maandagochtend trek ik mijn hardloopschoenen aan. Tijdens het rennen realiseer ik me dat het naderende definitieve einde bij ABN AMRO erachter zit. Vreemd, ik heb er zelf voor gekozen om na 11 jaar de bank te verlaten. Waarom voel ik me dan zo gespannen?

Loslaten

En toen kwamen mijn tranen. Ik ga iets loslaten waar ik heel lang aan gewend ben geweest. Een routine, die me structuur en zekerheid geven. En een plek waar ik heel veel leuke, verschillende en inspirerende collega’s heb leren kennen. Met een goed gevoel kijk ik terug op de verschillende functies die ik heb gehad en de koffies, borrels en of fijne gesprekken met collega’s.

Weet je het wel zeker dan?

Ja, ik ga dit loslaten voor iets nieuws en onbekends. Ik ga mijn vleugels uitslaan en voor mezelf beginnen als tekstdirigent voor ondernemers. Omdat ik geloof in de boodschap klip-en-klaar op papier, ontvangersgericht geschreven. Ik ga op avontuur, de wereld buiten de bank verder ontdekken en mijn bijdrage eraan leveren. Ik heb er zin in!!
Deel:

Bekijk andere blogs